Asperge-omeletrolletjes
Ingrediënten voor 4 personen
- 12 witte asperges
- 6 eieren
- 8 plakjes gerookt of gebraden kipfilet
- ongeveer 15 gr bieslook
- 3 eetl zonnebloemolie
Koken
- Breek de eieren boven een kom. Roer deze los met een vork.
- Bak van het beslag 4 omeletten.
- Schil de asperge (kijk voor tips hier).
- Kook de asperges volgens het basisrecept, bekijk deze hier.
- Verdeel de plakjes kip over de 4 omeletten.
- Doe dit ook met de asperges, deze mogen iets uitsteken.
- Hou vier sprieten bieslook apart en hakt de overige bieslook fijn.
- Verdeel ook de bieslook over de omeletten.
- Breng het op smaak met peper en zout.
- Vouw 1 kant een stukje over de onderkant van de asperges en rol de omelet op, doe dit ook met de andere drie. Zo krijg je vier mooie rolletjes.
- Bindt de 4 rolletjes vast met de 4 sprieten bieslook.
Scroll naar bovenzijde