Asperge-omeletrolletjes

Ingrediënten voor 4 personen

  • 12 witte asperges
  • 6 eieren
  • 8 plakjes gerookt of gebraden kipfilet
  • ongeveer 15 gr bieslook
  • 3 eetl zonnebloemolie

Koken

  • Breek de eieren boven een kom. Roer deze los met een vork.
  • Bak van het beslag 4 omeletten.
  • Schil de asperge (kijk voor tips hier).
  • Kook de asperges volgens het basisrecept, bekijk deze hier.
  • Verdeel de plakjes kip over de 4 omeletten.
  • Doe dit ook met de asperges, deze mogen iets uitsteken.
  • Hou vier sprieten bieslook apart en hakt de overige bieslook fijn.
  • Verdeel ook de bieslook over de omeletten.
  • Breng het op smaak met peper en zout.
  • Vouw 1 kant een stukje over de onderkant van de asperges en rol de omelet op, doe dit ook met de andere drie. Zo krijg je vier mooie rolletjes.
  • Bindt de 4 rolletjes vast met de 4 sprieten bieslook.