Ingrediënten voor 4 personen
Tips voor het schillen
- Was de asperges zorgvuldig.
- Zet ze voor het schillen ruim een half uur in koud water.
- Snijd ongeveer 2 cm van de onderkant.
- Schil de asperges royaal met een dunschiller rondom. Zeker twee keer rond, dakpansgewijs.
- Leg de asperges tot de bereiding opnieuw in het koude water.
Koken
- Leg de asperges in het water en kook deze 10 minuten (de asperges moeten onder water liggen).
- Kook ondertussen de krieltjes in 15 minuten gaar.
- Kook de eieren ongeveer 8 minuten, pel deze en snijd ze fijn.
- Snijd de ham in blokjes
- Smelt de boter langzaam zacht zodat deze niet bruin wordt.
- Serveer de asperges op een schaal, verdeel de ham en het ei erover. Als laatste schenk je de gesmolten boter er over heen.
Tip: Maak van de schillen en de uiteinden van de asperges een aspergebouillon.
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen
Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen